Zdenka Daňková | 24. 6. 2008
Na hustou polévku, nazývanou kulajda, koluje mezi národem několikero receptů, které jsou mírně rozličné. Pro tentokrát přinášíme osvědčený recept z Vysočiny.
Na hustou polévku, nazývanou kulajda, koluje mezi národem několikero receptů, které...
Caroline Yatesová | 15. 5. 2008
Tento lahodný desert má výrazné pronikavé aroma a velmi jemnou lahodnou chuť. Můžete jej zkusit obohatit přidáním kokosového mléka.
Tento lahodný desert má výrazné pronikavé aroma a velmi jemnou lahodnou chuť. Můžete jej zkusit obohatit přidáním...
Caroline Yates;Velká Epocha | 12. 5. 2008
Ricotta je oblíbenou přísadou, často užívanou při přípravě italských lasagne a zákusků. Je nízkotučná a má lehce nasládlou chuť. Vyzkoušejte následující recept na ricottový koláč, oslazený medem nebo javorovým sirupem. Je to jednoduché, přírodní a...
Bridget Harrisová | 18. 4. 2008
Využijte rozmanité čerstvé zeleniny, dostupné po celý rok, a uvařte lahodnou polévku. Lahodná polévka s báječnou vůní podnítí váš apetit a poslouží jako dobrý začátek jakéhokoliv jídla. Nebo můžete polévku servírovat s celozrným chlebem nebo...
Kateřina Šebelová;Velká Epocha | 11. 5. 2007
Idylka zimního večera - lidé sedí v kuchyni, a uprostřed stolu na malé plotničce se ohřívá velký rendlík, ve kterém něco bublá, všude panuje pohoda, dobrá nálada a kolem se vznáší vůně roztaveného sýra. Tak se dá stručně popsat fenomén fondue.