Epoch Times – Magazín duben / květen 2017
Epoch Times – Magazín duben / květen 2017
Máme tady dubnový magazín - do 22.4. možno objednat bez poštovného :)

Na co se můžete těšit tentokrát?

„Oživujeme to nejlepší z toho, co uměla tato země a její lidé. Skládáme společně nové elegantní Česko.“ Z rozhovoru s Pavlínou Kvapilovou o projektu ELEGANTNÍ ČESKO.

Existovaly jiné civilizace před tou naší? Logická správnost současných teorií o stáří lidstva se otřásá v základech, když se na světle světa objevují nálezy, které by podle současných učebnic neměly existovat, nicméně existují.

První sólistka souboru Shen Yun Miranda Zhou-Galatiová: „Z prastaré čínské kultury či jiných tradičních kultur se můžete naučit tak mnoho, jako například, že chůze a mluva básníka odrážejí jeho charakter.“

České mistryně šermu: Také krásné ženy dokáží mistrně zacházet s mečem, lehkým fleretem, nebo kordem.

Rozhovor se Zdeňkem Thomou, fotografem, publicistou a cestovatelem, kterému se stala Asie fotografickým osudem. Jeho vyprávění nejen o čaji nás zavede do Japonska, Číny, Indie a Tibetu.

Wing Chun. Efektivita tohoto bojového umění spočívá především v použitelnosti v malých prostorách a jak legenda praví, je vhodný i pro ženy.

Křížovka. Spisovatelka Susan Ertzová: „Miliony lidí touží po nesmrtelnosti, a přitom nevědí, co mají dělat, když v …“ Všechny správné luštitele tajenky odměníme předplatným 3 výtisků Magazínu EPOCH TIMES.

Přeji Vám hodnotné a inspirativní čtení.

Milan Kajínek, šéfredaktor



Obsah: 52 stran
Cena: 49,- Kč
Datum vydání: 19. dubna 2017