Natalia Barulichová, uchazečka soutěže  Miss Kalifornie 2012, na představení Shen Yun v Pasadeně. (Laura Gu/The Epoch Times)
Natalia Barulichová, uchazečka soutěže  Miss Kalifornie 2012, na představení Shen Yun v Pasadeně. (Laura Gu/The Epoch Times)

Pasadena, USA – Historie Pasadenské městské haly se datuje do roku 1931 a často se popisuje jako jedno z nejváženějších uměleckých pódií v zemi. Koncem dubna tento krásný sál poskytl prostor pro newyorský soubor Shen Yun Performing Arts.

Natalia Barulichová je baletka a také jedna z uchazeček na soutěž krásy Miss Kalifornie 2012. Na představení ji doprovázel její přítel Jamie.

„Představení je skvělé! Tanec je nádherný a kostýmy úžasné! Všichni jsou vynikající, užila jsem si každičkou minutu!" prohlásila po vystoupení Barulichová a dodala: „Nikdy jsem nic takového neviděla, takže to pro mě bylo něco nového. Bylo to skvělé."

Kráska nadšeně doporučuje Shen Yun všem ostatním: „Pokud jste vystoupení ještě neviděli, jděte na něj! Já se určitě vrátím. Moc se mi to líbilo!"

 

Je to nádherný, nádherný program!

V publiku byl na premiéře i Val Cymbal, politický aktivista, který je s čínskou kulturou obeznámen. „Líbilo se mi hlavně to mísení orientální hudby se západními nástroji. Bylo to hodně dobře udělané."

Orchestr Shen Yun je jedinečný v tom, že spojuje tradiční čínské nástroje s těmi západními, a tak vytváří harmonický souzvuk. Zvučné hlasy tenora Huan Xinga, kontraaltu Jiangsheng Yang a sopranistky Haolan Geng sklízejí chválu po celém světě, a ani u pana Cymbala to nebylo jiné.

„Ti tři operní zpěváci byli úžasní. Báječné!" vyslovil se politik. „V srdci jsem cítil ... citově mě to oslovilo. Doporučuji každému, aby to viděl. Každému, kdo se nějak zajímá o kulturu, zábavu a hudbu. Je to nádherný, nádherný program!"


Shen Yun 2012 - nový program s živým orchestrem


Velká Epocha je mediálním partnerem souboru Shen Yun Performing Arts.

small_United_Kingdom

Související články:

Producent Riverdance John McColgan o Shen Yun: Úroveň tanečníků byla fantastická

O Shen Yun s Peterem H. Gistelinckem, veleúspěšným ředitelem komorního orchestru

Bývalá tanečnice Královského baletu o Shen Yun: Chtěla jsem být tam nahoře s nimi